دکوراسیون, دکوراسیون اتاق پذیرایی, دکوراسیون داخلی منزل

مزایا و معایب مبل چرم

مزایا و معایب مبل چرم

هنگامی که برای خرید مبل به بازار مبل مراجعه می‌کنید صرف نظر از قیمت مبل با دو گزینه مواجه خواهید شد و این سوال در ذهنتان ایجاد خواهد شد که مبل چرم بخرم یا مبل پارچه ای؟ در این مطلب مزایا و معایب مبل چرم را بررسی می کنیم تا تصمیم گیری برایتان آسان‌تر شود، پس تا انتها همراه ما باشید.

همچنین بخوانید: مزایا و معایب مبل ال

قیمت مبلمبل چرم و انواع آن

مبل چرم به نوعی از مبلمان گفته می شود که دارای رویه چرمی باشد. مبلمان چرم شکوه و جلوه بسیار زیبایی دارند و برای انواع دکوراسیون های خانگی و اداری قابل استفاده می باشند. چرمی که برای روکش مبلمان استفاده می شود از پوست حیوانات مختلف به دست می آید. امروزه در بازار علاوه بر چرم طبیعی، چرم مصنوعی نیز طرفداران زیادی دارد و قیمت آن کمتر از چرم طبیعی است و طول عمر کمتری نیز دارد. مدل دیگری از چرم که در بازار وجود دارد چرم ترکیبی می باشد که مزایای بیشتری نسبت به چرم مصنوعی دارد. چرم ترکیبی مقاوم تر و با دوام تر است ولی کیفیت آن به پای چرم طبیعی نمیرسد.

روش های تشخیص چرم طبیعی و مصنوعی در مبل

لمس کردن: وقتی شما چرم طبیعی را لمس می کنید احساس گرما خواهید کرد و همچنین چرم طبیعی سطح صاف و یکنواختی ندارد، چرم مصنوعی سخت تر و سفت تر از چرم طبیعی است و ظاهر آن با چرم طبیعی متفاوت است.

انتقال گرما: چرم طبیعی زود گرم می شود و گرما را در خود نگه می دارد ولی چرم های مصنوعی گرما را در خود نگه نمی دارند.

جذب آب: چرم طبیعی آب را جذب میکند ولی چرم مصنوعی نمی تواند آب را جذب کند و آب بر روی سطح چرم باقی می ماند.

سوزاندن: چرم های طبیعی به آسانی آتش نمی گیرند ولی چرم مصنوعی به دلیل وجود الیاف مصنوعی و پلاستیکی به راحتی آتش میگیرد.

بو: چرم طبیعی اصل بوی پوست حیوانات را می دهند ولی چرم های مصنوعی بوی مواد مصنوعی و پلاستیکی را می دهند.

حال مزایا و معایب مبل چرمی را برایتان بیان می کنیم.

همچنین بخوانید: مزایا و معایب مبل چستر

مزایای مبل چرممزایای مبل چرمی

– راحتی در شستشو و تمیز کردن

یکی از مزایای مبل های چرمی نفوذ ناپذیری چرم است, اگر روی مبل چرمی چیزی ریخته شود به آسانی با یک پارچه نمدار تمیز میشود ولی در مورد مبل های پارچه ای این گونه نیست و تمیز کردن آن بسیار دشوار خواهد بود. برای صرفه جویی در هزینه ها باید با شست و شوی مبل های چرمی و پارچه ای در خانه کاملا آشنایی داشته باشید.

– طول عمر بالا

اگر مبل از چرم طبیعی ساخته شده باشند دوام و طول عمر بسیار بالایی دارد و خیلی دیر فرسوده می شود. باید به چرم مبل دقت کنید مبل هایی که از چرم مصنوعی تولید می شوند عمر بسیار کمتری دارند.

– عدم جذب بو و مو

چرم یک متریال نفوذ ناپذیر است که مو نمی تواند در آن نفوذ کند, در مورد مبل های پارچه‌ای اینگونه نیست و مو به راحتی می تواند در بین الیاف پارچه نفوذ کند ولی در مبل های چرمی مو نفوذ نمی کند و برای کسانی که دارای حیوان خانگی می باشند گزینه بسیار مناسبی هستند.

چرم به گونه ای است که خیلی کمتر از پارچه بو را به خود جذب می کند و برای کسانی که به آلرژی و بیماری های تنفسی مبتلا هستند بسیار مناسب است.

– زیبایی و شیک بودن

مبلمان چرمی ظاهر بسیار زیبا و شکیلی دارند و برای دکوراسیون های مدرن و امروزی انتخاب بسیار مناسبی می باشند.

معایب مبل چرم

–  تنوع مبلمان چرم از مدلهای پارچه ای کمتر است اگر بخواهید مبل چرم را با رنگ دلخواه و چرم اصلی سفارش دهید باید هزینه زیادی پرداخت کنید.

–  رنگ مبلمان چرمی بعد از استفاده های مکرر و زیاد سمت تیرگی میرود و فرقی نمی کند چرم مصنوعی باشد یا چرم طبیعی.

–  مبل های چرمی نسبت به تغییر دما و تغییر فصول سال حساس هستند در فصل های سرد مبل های چرمی سرد می شوند و در فصل های گرم سال گرم میشود که برای رفع این مشکل باید از کاور استفاده کنید.

–  مبلمان چرمی به مراقبت زیادی نیاز دارند و در برابر خراش حساس میباشند.

– مبل های چرمی نسبت به مبلمان پارچه‌ای راحتی کمتری دارند، نشیمن مبلمان راحتی پارچه ای راحت تر است و به همین دلیل بیشتر مبل های راحتی از پارچه تولید می شوند.

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *